Faith Flowers<br>Celebrate with a glorious array of flowers

Fotograaf Tessa Marie Studios, Matt Yung Photography, Anna and Spencer Photography, a.o.
Formaat 26 x 21 cm
Taal Engels

Faith Flowers

Celebrate with a glorious array of flowers

Faith Flowers is een praktische handleiding voor het maken van symbolisch of liturgisch bloemwerk voor erediensten en religieuze feesten. Het boek start met de basics van het bloemschikken en eindigt met thematische ontwerpen voor grotere ceremonies en feestelijkheden. Duidelijke stappenfoto’s begeleiden zelfs de minst ervaren bloemschikker of vrijwilliger naar een mooi resultaat. Inbegrepen zijn inspirerende bloemrecepten voor de wekelijkse erediensten, maar ook voor bijzondere gelegenheden zoals huwelijken, begrafenissen en de grote kerkelijke feesten zoals Kerstmis, Pasen etc. Bovendien bevat dit boek niet alleen bloemwerk in de typische traditionele stijlen en kleuren, maar biedt het ook vernieuwende ontwerpen in minder voor de hand liggende kleuren en met verrassende bloemcombinaties. Auteur Laura Iarocci deelt de kennis en ervaringen die ze opdeed tijdens haar 16 jaar als ‘Flower Guild Chair’ van een van de grootste kathedralen in de Verenigde Staten. Doorheen de jaren bracht ze honderden vrijwilligers bijeen in kathedralen en kerken in de VS. In Faith Flowers deelt ze haar triomfen en mooiste creaties.