Exquisite Venues of London

Formaat 44 x 31
Taal Engels

Exquisite Venues of London

Van illustere superclubs tot meer intieme loungebars, Londen heeft een ongezien scala aan glamoureuze en verfijnde uitgaansgelegenheden te bieden. Of je nu op zoek ben naar een hardcore avondje clubbing, een eindeloze dance rave of iets meer ontspannen, ver weg van de neongloed en discoballen, de stad zal je nooit teleurstellen. Veel van Londens beroemde pleisterplaatsen en fuifzalen ontstonden als illegale feestlocaties in immense pakhuizen, vervallen  markthallen, groezelige stations of verlaten fabriekspanden, wat ze niet alleen vanuit een cultureel en sociologisch, maar ook vanuit architectonisch oogpunt interessant maakt. Na het documenteren van de charmes van de Parijse brasseriecultuur in 2014, vat fotograaf Henk van Cauwenbergh nu de essentie van Londens extravagante clubscene en zijn meest iconische uitgaansgelegenheden.

Aanbevolen titels

Rencontre