logo stichting kunstboek

SKB catalog

Groencatalogus

boeken > design > NL - EN

cover: Big-Game, auteur : Max Borka, Pierre Doze, Françoise Foulon, Pierre Keller, Didier Krzentowski, Fabrice Samyn, a.o.

26x21 cm
128 p.
350 illustraties
isbn 978-90-5856-287-6

bestel

illustratie: Big-Game, auteur : Max Borka, Pierre Doze, Françoise Foulon, Pierre Keller, Didier Krzentowski, Fabrice Samyn, a.o.
meer illustraties : 1234

Big-Game
Design Overview
fotografie : Milo Keller

De Belg Elric Petit, de Zwitser Grégoire Jeanmonod en de Fransman Augustin Scott de Martinville vormen samen Big-Game. Deze drie designers, die een passie delen voor de schoonheid van industrieel design, ontmoetten elkaar op de ECAL (Ecole cantonale d’art de Lausanne). Ze besloten om hun krachten te bundelen en samen een design studio op te richten, die sinds 2004 zowel in Brussel als in Lausanne gehuisvest is. Ze werkten reeds same met o.a. Ligne Roset, Galérie Kréo, Vlaemsch en Inout Designers. Hun werk is minimalistisch, met een humoristische, soms licht subversieve ondertoon. Het boek biedt u een blik achter de schermen en neemt de lezer mee op een visuele ontdekkingstocht langs het leven van een design object, vanaf het concept en de eerste tekeningen tot het afgewerkte product.

beschikbare versies
tweetalig Engels/Frans hardcover

andere boeken in dit genre
Meesterwerken van de Brugse edelsmeedkunst, Dominique Marechal et al.
Michel Martens, Gekke Spiegels, Zsusaanna Böröcz
Michel Martens, Glasramen, Zsuzsanna Böröcz
André Verroken, Sarah De Keuster
Het avant-gardemeubel in de XXe eeuw, Moniek E. Bucquoye
Armand Blondeel, Ann Adriaensen
Sleppe, Fien De Keulenaer
Piet Stockmans, Hilde Bouchez, Garth Clark, Ludo Raskin
Design in new materials / Design in nieuwe materialen, Lieven Daenens, Moniek E. Bucquoye, Ignaas Verpoest et al.
Siegfried De Buck, Ann Vandenbroucke
Jean Lemmens, Astrid Fobelets
Dromen van Badkamers, Guy Goethals
Maarten Van Severen, Lieven Daenens a.o.
Dries en Bob Vanden Berghe, Ellen De Clercq
Tupperware Transparent, Lieven Daenens, Moniek E. Bucquoye, Peter Scholliers, Peter Zec, Sylvia Katz et al.
Label-design.be, Lise Coirier (ed.)
Einde van de vaas, Laurens De Keyzer
Enthoven Associates, Moniek E. Bucquoye, Alain Denis
Simply Droog, Droog Design
Richard Hutten, Brigitte Fitoussi, Aaron Betsky
Xavier Lust, Lise Coirier et al.
Forms with fantasy, Moniek E. Bucquoye, Dieter Van Den Storm
Collections Connections, Silvana Annicchiarico, Françoise Foulon, Pierre-Olivier Rolin
Design museum Gent catalogue, Lieven Daenens
V-Form, Lieve Compernolle, Eva Van Regenmortel
Parckdesign, Lise Coirier
Beauty Singular Plural, Lise Coirier, Gino De Vooght, Evelyn Aelbrecht, Francis Smets, Eva Coudyzer, Willem Elias, Johan Valcke
Forms with a smile, Moniek E. Bucquoye, Dieter Van Den Storm
Marti Guixé, Open End, Max Borka, Françoise Foulon, Marti Guixé, a.o.
Frans Van Praet, Sofie Mus
It's a Dog's World, Karolien Van Cauwelaert
Big-Game, Max Borka, Pierre Doze, Françoise Foulon, Pierre Keller, Didier Krzentowski, Fabrice Samyn, a.o.
Futurotextiel, Caroline David (ed.), Pierre Delvoye, Jesse Brouns, Lut Pil, a.o.
stefan schöning release .01, Roberta Mutti, Marva Griffin Wilshire, Moniek Bucquoye, a.o.
Danny Venlet, Max Borka
Design/Art Limited Editions, Karolien Van Cauwelaert
SuperStories, Koos Flinterman (red.)
Het verhaal achter Nieuwe Producten, Koen Verhaert i.o.v. Flanders InShape
Charles Kaisin Design in Motion, Françoise Foulon, Pierre Sterckx, Marie Pok, e.a.
Made for Love, Amélie O.
Marc Van Hoe , Mireille Houtzager
Human Cities, Lise Coirier, Barbara Golicnik Marusic, Matej Niksic
Kortrijk met grote K, Dominique Viaene
Curves, Rob & Jaap Thalen, Françoise Foulon, Wim Nys, Dr. Christianne Weber-Stöber
Design Biennale Interieur 2010, misc.
Vision - Ruimte voor Verbeelding / Space for Imagination, K. Boonzaaijer, M. Bucquoye, I. Helmig, J. Bergerhausen
Kleurrijk Kortrijk, G. Castermans, D. Claus, N. Claus, R. Desmet, K. Galloo, D. Viaene
Belgium is Design, Lise Coirier, Françoise Foulon, Oliver King, Ezio Manzini, Johan Valcke
Dirk Wynants. Designer., Chris Meplon
Jewelbook. International Annual of Contemporary Jewel Art 12|13, misc.
Futurotextiles 3, Caroline David (red)
Jean-François D'Or. Moodboards, Jean-François D'Or
Grandma's Design. Food Inspires Design, Hilde Brepoels, Johan Valcke, Francesca Zampollo
Scenes. Thalen & Thalen, Rob Thalen, Jaap Thalen, Jeroen Martens, George A. Larson, Jean-Claude Marcourt